Wat en wie is Kusz?

Hoi, hallo,

Wat leuk dat je even een kijkje komt nemen op mijn website. In deze blog zal ik proberen uit te leggen wat Kusz eigenlijk is. Kusz is natuurlijk een webshop, maar voor mij is het veel meer dan “gewoon” een webshop. Dankzij Kusz heb ik een creatieve uitlaatklep in mijn leven gevonden. Met Kusz kan ik al mijn creativiteit kwijt. Ik kan prachtige dingen ontwerpen en maken, om het vervolgens met jullie te delen.

In principe zijn (bijna) alle producten in de webshop handgemaakt door mij, Dana. En dat vind ik hartstikke leuk om te doen.

Het is ooit begonnen met handgemaakte sieraden. Armbandjes, kettingen, enkelbandjes en brillenkoorden. Tijdens de lockdown en in de zomer kon ik mij hier uren mee vermaken. Inmiddels zijn er nog meer artikelen te vinden die ook door mij zijn gemaakt; namelijk baby artikelen. Speenkoorden, bijtringen en projecten met de naaimachine. Kusz is dus een webshop, maar ook mijn creatieve uitlaatklep.

Ik ben trouwens van origine een Fries, met de achternaam Drenthe. Geboren is Friesland, maar inmiddels woonachtig in Drenthe. Tussen Friesland en Drenthe heb ik gestudeerd in Groningen. Ik beschik dus over een behoorlijke portie Noordelijke Nuchterheid 😉

Naast de website wil ik ook een leuke blog bijhouden. Eventueel met filmpjes voor DIY. Op deze manier wil ik jullie in ieder geval op de hoogte houden van alle ontwikkelingen die bij de webshop horen.

Kusz,
Dana